Logo
Nevíš si rady? Klidně zavolej.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
27.02.2021 Tipy na hry
Hry nejsou jen pro mladé. Zabaví královsky celou rodinu
Věk je jenom číslo. Když s citem vybereš tu správnou hru, tak jí můžeš hrát klidně s celou svojí rodinou. číst celé
27.02.2021 Tipy na hry
Kouzlo snadných her
Není pravidlem, že čím složitější a propracovanější hra, tím lepší hra. Často jde to pravý opak a Kellny z Gamigos ti dá ty nejlepší tipy. číst celé
15.02.2021 Tipy na hry
Podle čeho si vybírat deskové hry
Nevíš jakou deskovou hru koupit pro sebe, nebo pro své blízké? Zkušený deskovkář Sychry z Gamigos ti poradí! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásni novinky, akce a slevy!

Sami nesnášíme spam, takže od nás nečekej žádný nesmysly, ale pořádně nadupaný herní info!

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas EL Pohodito s.r.o., se sídlem Riegrova 1756/51 v Českých Budějovicích, 370 01, IČ 09715754, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 30479 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu s takovou žádostí na emailovou adresu info@gamigos.cz nebo proklikem na odkaz v patičce každého obchodního sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Hry nejsou jen pro mladé. Zabaví královsky celou rodinu
27.02.2021 Tipy na hry
Hry nejsou jen pro mladé. Zabaví královsky celou rodinu
Věk je jenom číslo. Když s citem vybereš tu správnou hru, tak jí můžeš hrát klidně s celou svojí rodinou. číst celé
Kouzlo snadných her
27.02.2021 Tipy na hry
Kouzlo snadných her
Není pravidlem, že čím složitější a propracovanější hra, tím lepší hra. Často jde to pravý opak a Kellny z Gamigos ti dá ty nejlepší tipy. číst celé
Podle čeho si vybírat deskové hry
15.02.2021 Tipy na hry
Podle čeho si vybírat deskové hry
Nevíš jakou deskovou hru koupit pro sebe, nebo pro své blízké? Zkušený deskovkář Sychry z Gamigos ti poradí! číst celé
Cornhole - nekonečná zábava!
14.02.2021 Recenze her
Cornhole - nekonečná zábava!
Letní počasí, párty, rozpálený gril a pivo v ruce! Přijde ti to, jako ideální scénář? Ještě nesmí chybět Cornhole! Šámot z Gamigos tě provede touhle s... číst celé
Nepropásni novinky, akce a slevy!
Nečekej žádný spam, ale nadupaný info! Když tě nebudeme bavit, můžeš se kdykoli odhlásit. 
Copyright © 2020 Gamigos.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz